Agenda

Agenda

zondag 22-10-2017 | Herfstconcert Middenorkest en Opstaporkest

Concert in herfstsfeer!
Zondagavond 22 oktober sluiten twee orkesten van de koninklijke Harmonie Pieter Aafjes, te weten het Opstaporkest en het Middenorkest, de herfstvakantie af met een gezamenlijk concert. De beide orkesten zijn te beluisteren in d’ Oude School aan de Goilberdingerstraat die voor de gelegenheid in herfstsfeer is gehuld. Het gebouw wordt momenteel enkele vakkundige leden van Pieter Aafjes zelf gerestaureerd en concertgangers krijgen dus een alvast een preview van hoe dit toekomstige huis van de blaasmuziek eruit zal gaan zien. De avond begint met het opstaporkest dat bestaat uit muzikanten die voor het eerst de vleugels uitslaan in een orkest. Onder leiding van dirigente Jonie Pijpers spelen zij een aantal stukken die de herfstsfeer verbeelden. Na de pauze vervolgt het Middenorkest de muzikale avond onder leiding van dirigent Arjan Gaasbeek. Dit orkest, dat zich richt op talentontwikkeling en speelplezier, trakteert het publiek op een leuke mix van lichte muziek, swing en klassieke stukken. Rond half tien is de muzikale avond afgelopen en de bar geopend.
Plaats: d’Oude School, Goilberdingerstraat 14 te Culemborg
Zaal open: 19:00 uur
Aanvang concert: 19:30 uur
Einde concert: +/- 21.30 uur
Kaartverkoop: € 5,00 inclusief koffie of drankje en herfstige lekkernij. Kaarten te verkrijgen via orkestleden of via http://www.pieteraafjes.nl/kaartenHERFST (eventueel gepast contant bij de kassa)

zaterdag 28-10-2017 | Concert Windkracht III

Tijdens deze 3e editie van Windkracht spelen de orkesten van Prinses Juliana, Koninklijke Harmonievereniging Pieter Aafjes en het Dordts Philharmonisch Orkest. Het concert vindt plaats in het PJ Muziekcentrum. De zaal is open vanaf 19;00 uur en de toegang bedraagd 5 EUR. U bent van harte welkom om van een avond mooie muziek te komen genieten!

zaterdag 11-11-2017 | Concours Groot Orkest

KNMO Concertconcours in Enschede.

zaterdag 09-12-2017 | Kerstconcert Groot Orkest

Traditie en vernieuwing in kerstsfeer.