Officiële opening van de nieuwe bar van Pieter Aafjes

Officiële opening van de nieuwe bar van Pieter Aafjes

zondag 06-11-2016

Op 5 november tijdens de jaarlijkse feestavond was het zover: de prachtige nieuwe bar van het verenigingsgebouw werd geopend. Wat vroeger een ruimte met systeemplafonds en oude vloerbedekking was, is veranderd in een hippe bar, dat een strakke uitstraling combineert met mooie bouwdetails die de historie van het pand laten zien.

Alle Jubilarissen


Met de bar is weer een deel van de verbouwing van het verenigingsgebouw d’Oude School afgerond, na eerder al twee splinternieuwe leslokalen. Alle lof voor de vaste kern van de bouwploeg, die uit eigen leden bestaat. Zij steken veel vrije uren in de verbouwing.

Bestuur en leden kunnen trots zijn op een geweldig stuk werk van deze ploeg, met aan het hoofd Ruud Vermeulen, Jacco Buiter, Ida de Jongh en Harry van Engelen. Na de lovende woorden van voorzitter Rob van Tuil, knipten Ida en Ruud het lint door, zodat de bar nu officieel gebruikt kan worden. Naast de leden waren voor deze speciale gelegenheid ook de bewoners uit de Goilberdingerstraat uitgenodigd.

Er is nu al een aanzienlijk deel van het gebouw vernieuwd, maar er volgen snel nieuwe grote projecten. Als eerst wordt de oude bar afgebroken, daarvoor in de plaats komen nieuwe toiletten en de muziekbibliotheek. Daarna is de grote zaal aan de beurt, waar gerepeteerd wordt en waar de huidige toiletten en muziekbibliotheek zich bevinden. De komende jaren is er dus nog werk genoeg in d’Oude School, waar de leden niet alleen muziek maken maar ook met veel plezier klussen.