Stem je ook voor Culemborgse schoolorkesten?

Stem je ook voor Culemborgse schoolorkesten?

vrijdag 24-03-2017

Rabobank West Betuwe stelt een deel van haar winst beschikbaar voor het fonds ‘Een aandeel in de Betuwe’. Met dit fonds vloeit een gedeelte van de winst van de bank terug naar de lokale gemeenschap. Verenigingen en stichtingen konden afgelopen periode hiervoor één project indienen.
KEC heeft ook, namens mede organisatoren Pieter Aafjes , Brede School Culemborg en Gemeente Culemborg het project: "Culemborgse Schoolorkesten" (http://www.culemborgseschoolorkesten.nl) ingediend.
Zorg jij er mede voor dat kinderen in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar, een jaar lang:
- 'gratis' kennis kunnen maken met het spelen op een muziekinstrument naar keuze
- 'gratis' samen leren spelen in een orkest!
Dat zou echt geweldig zijn!!

Als lid van Rabobank West Betuwe mag je meebeslissen hoe dit bedrag onder verenigingen en stichtingen wordt verdeeld door het uitbrengen van jouw stem op twee regionale projecten die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen een project ontvangt des te hoger de bijdrage voor dit project wordt.
Geef ons jouw stem van 1 tot en met 30 april 2017 op http://www.rabowestbetuweleden.nl. Zorg dat je voor 1 april 2017 lid bent van Rabobank West Betuwe en je krijgt per e-mail een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Jouw stem is geld waard!

http://culemborgsecourant.nl/lokaal/leerlingen-maken-samen-muziek-projec...