Bedrijven

Bedrijven

We maken graag en veel muziek.

Dat betalen we uit contributie van de leden. Ook hebben we een aantal goede vrienden die we dankbaar zijn voor hun jaarlijkse bijdrage en waarvan we hopen dat ze dat blijven doen. Het kost veel geld om concerten te geven. Tot voor kort kregen we nog een fijne steun in de rug van het Gemeente Culemborg. Door de bezuinigen is deze bijdrage in een snel tempo afgebouwd. Dat betekent dat we op eigen kracht onze vereniging bloeiend willen houden.
Daarom zoeken we sponsors die het leuk vinden om een culturele bestemming te geven aan hun geld. De cultuur in Culemborg steunen, werken aan uw netwerk én invulling geven aan de maatschappelijke betrokkenheid van uw onderneming. Naast risico’s durven nemen zijn zichtbaarheid, oog hebben voor kwaliteit en betrokkenheid tonen belangrijke elementen om succesvol te zijn. Met name de betrokkenheid tonen is sterk in opkomst. Met uw steun laat u juist dat zien!!

Er zijn heel veel verschillende sponsormogelijkheden. Sponsoring is vaak maatwerk en de tegenprestatie(s) die u van Pieter Aafjes mag verwachten zijn zeer variabel en bespreekbaar. Uw bedrijfslogo op onze website, logo en naamsvermelding op posters en flyers, opluisteren van uw evenement of het exclusief verbinden van uw naam aan een bepaald(e) concert(cyclus). Ook kunt u namens uw bedrijf uw relaties uitnodigen voor deze concerten waar speciale plaatsen voor worden gereserveerd. Alles kan!

Indien u Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes wil sponsoren neem dan vrijblijvend contact op via het e-mailadres bestuur@pieteraafjes of met Kees Hilhorst, voorzitter van onze vereniging (tel. 0345-521386).

We gaan graag met u in gesprek om verder te praten over te toegevoegde waarde van sponsoring aan u en uw onderneming. Op deze manier maakt u het mogelijk dat wij kunnen doen waar we goed in zijn er waar we van houden: mooie muziek maken voor u en vele anderen.